BIST 10.268
DOLAR 32,32
EURO 34,76
ALTIN 2.388,80
HABER /  DÜNYA

Başkan adayının üvey kızı

Mc Cain'in üvey kızı ilk kez görüntülendi. Genç kız Bangladeşli...

Abone ol ABD'de Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı John McCain ve eşi Cindy, Minneapolis-St. Paul'deki parti kongresine, bugüne kadar kamuoyunun karşısına çıkarmadıkları Bangladeş doğumlu üvey kızları Bridget'ı da getirdi.

Amerikan basınında bugüne kadar sadece birkaç kez fotoğrafı yeralan 17 yaşındaki Bridget, sahnede konuşan McCain'in eski danışmanlarından Wes Gullett'in kendisini takdim etmesinin ardından ayağa kalkarak annesiyle birlikte salondakilere el salladı.

Cindy McCain'in 17 yıl önce Bangladeş'e yaptığı bir ziyaret sırasında bir yetimhanede bulduğu Bridget ve bir başka bebeği, ABD'ye getirdiğini söyleyen Gullett, o günden sonra McCain'lerin Bridget'le hiç ayrılmadığını belirtti.

John McCain'in Bridget'ı ilk gördüğü anda sahiplendiğini vurgulayan Gullett, Cind'nin getirdiği diğer bebeği dekarısı Deborah'la birlikte evlat edindiklerini kaydetti.

NEDEN ŞİMDİ ORTAYA ÇIKTI?

Siyasi uzmanlar, McCain'in yıllardır sakladığı üvey kızını şimdi bir anda kamuoyunun önüne çıkararak, başkan yardımcısı adayı Sarah Palin'in 17 yaşındaki kızının hamile olduğunun ortaya çıkmasıyla patlak veren skandalın etkilerini azaltmayı amaçlamış olabileceğini söylüyor.

Daha önce McCain'in seçim kampanyasından mümkün olduğunca uzak tuttuğu öne sürülen üvey kızı sayesinde aile bağlarına verdiği öneme vurgu yapmaya çalıştığı belirtiliyor.