BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Basın toplantısına çıkmadılar

Kayserispor’da Teknik Direktör Robert Prosinecki istifa ederken, hakeme tepki gösteren teknik ekip basın toplantısına çıkmadı.<br/>Spor Toto...

Abone ol

Kayserispor’da Teknik Direktör Robert Prosinecki istifa ederken, hakeme tepki gösteren teknik ekip basın toplantısına çıkmadı.
Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında kendi sahasında Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Kayserispor’da teknik direktör Robert Prosinecki, karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında artık Kayserispor teknik direktörü olmadığını söyledi.
Kayserispor’da sportif bir başarısızlığın olduğunu ve bunun altında kendisinin imzası bulunduğunu belirten Prosinecki, "Maalesef bir sportif başarısızlık ve yer yer şanssızlığa bağlanabilecek ve sportif başarısızlığı altında imzasını taşıdığım bir Kayserispor’dan ayrıldım. Bu benim kendi kararım ve doğru olduğuna inandığım kararım. Hislerim inandığım ve beni ben yapan değerler daha fazla bu koltuğu işgal etmemem düşüncesine itiyor. Artık bu saatten sonra Kayserispor teknik direktörü değilim" dedi.

TOPLANTIYA ÇIKILMADI
Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında oynanan ve 3-0 mağlup oldukları Beşiktaş maçının ilk golünün ofsayt olduğu ama yineden gol sayıldığı gerekçesiyle, basın toplantısına çıkmama kararı aldı.
Beşiktaş’a karşı 3 golle kaybeden Kayserispor, maç sonrası tepki göstermek için basın toplantısına çıkmama kararı aldı. İlk yarının 21. dakikasında ofsaytdan gol yediklerini öne sürerek, hakem hatasına maruz kaldığı ifade eden Kayserispor takımı, karşılaşma sonrasında basın toplantısına çıkmadı.
(İHA)