BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.432,84

Başı heyecanlı ama sonu çok sıkıcıydı

Ali amcanın canına tak etmişti bekarlık. Kafaya koymuştu bir kere evlenmeyi. En sonunda karar verdi ve bir evlenme programına başvurdu.

Ali amcanın canına tak etmişti bekarlık. Kafaya koymuştu bir kere evlenmeyi. En sonunda karar verdi ve bir evlenme programına başvurdu.

*

Ali amca televizyona ilk olarak, Ayşe teyzenin talibi olarak çıktı. Ayşe teyze onu spor arabası olmadığı için reddetti.

*

Daha sonraki günlerde Ali amcaya, Fadime teyze talip olarak geldi. Bu seferde Ali amca reddeden taraftı. Çünkü Fadime teyzenin vücut ölçüleri 90-60-90 değildi.

*

Bu böyle sürüp gidecek derken, Ali amca, kendisi gibi taliplerini arayan diğer bir adayla görüşmeye başladı. Çokta güzel anlaşmışlardı. Yemeklere çıktılar. Birbirlerine aşk şiirleri okudular. Televizyonlarının başındaki 'milyonlarca' kişi önünde birbirlerine sözler verdiler.

*

Bu iş olacak artık derken, Ali amca vazgeçti. Çünkü vazgeçmek zorundaydı. Evlenip giderse bir daha televizyona çıkamayacaktı. Hayranlarını kaybedecekti. Her program öncesi ona sosyal ağlardan, ne giymesi konusunda bile fikir bildiren o hayranları olmadan ne yapardı? İşe bir kılıf uydurup evlilikten vazgeçti.

*

Tam hikayenin devamı merak edilirken, evde kumandayla oynayan çocuk başka bir kanalı açtı. O kanalda Nikola Tesla'nın hayatı anlatılıyordu. Buraya kadar anlatılanları soluksuz izleyen aile üyeleri, birkaç dakika sonra yeni kanalda anlatılanları çok sıkıcı buldular ve saat artık geç oldu, gidip yatalım dediler.

Televizyonu kapattılar ve bir gün daha böyle bitti...