BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Başı boş köpekler dehşet saçtı

Beyoğlu Gümüşsuyu Parkı’nda başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan bir vatandaş hastanelik oldu. Belediye ekipleri, bayıltıcı iğneyle köpekl...

Abone ol

Beyoğlu Gümüşsuyu Parkı’nda başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan bir vatandaş hastanelik oldu. Belediye ekipleri, bayıltıcı iğneyle köpeklerin bulunduğu parkta operasyon düzenledi.
Beyoğlu’nda bulunan Gümüşsuyu Parkı’nda daha önce de rastlanan köpek saldırısına bir yenisi daha eklendi. Parktan geçen bir kişi, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Yaralanan şahıs hemen hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından belediye veteriner ekiplerine bilgi verildi. Harekete geçen ekipler, Gümüşsuyu Parkı’nda köpeklere yönelik operasyon düzenledi. Ancak park içinde bulunan köpeklerle birlikte yaşayan tinerciler köpekleri belediye ekiplerinin almasına izin vermedi. Bunun üzerine olay yerine polis çağrıldı. Polis ekiplerinin desteğiyle parka giren belediye ekipleri, köpekleri aramaya başladı. Bu sırada köpekler ekiplere saldırınca hareketli anlar yaşandı. Bazı görevliler köpeklere taş atmaya kalktı. Bu sırada görevli veteriner taş atmamaları yönünde uyarılarda bulundu. Daha sonra veteriner bayıltıcı iğneyle köpeği vurarak etkisiz hale getirdi. Bir süre sonra bayılan köpek ekipler tarafından kuduz olup olmadığı konusunda araştırma yapmak üzere barınağa götürüldü.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)