BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,86
ALTIN 2.443,87
HABER /  GÜNCEL

Başbakanlıkta silah sesi

Başbakanlık Merkez binası heyecanlı dakikalara sahne oldu. Gece yarısı bina silah sesiyle yankılandı.

Abone ol Başbakanlık Merkez binada görevli iki polis memuru, silahın kazaen ateş alması sonucu yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan polis memurlarından biri ameliyata alındı, kolundan yaralanan diğer memur ise taburcu edildi.

GÖREV DEĞİŞİMİNDE KAZA

Olay, gece yarısı Çankaya Vekaletler Caddesi üzerinde bulunan Başbakanlık Merkez binasında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, merkez binada görevli Ali Ş. ile ismi öğrenilemeyen polis memuru, görev değişikliği yaptıkları sırada, silahın şarjörünü çıkarıp masaya bıraktı. İçerisinde tek kurşun kaldığı öğrenilen silah, polis memurunun dokunduğu sırada ateş aldı. Olayda polis memurlarından biri kolundan, Ali. Ş. ise omzundan yaralandı.

BİRİ AMELİYATTA, DİĞERİ İYİ

Silah sesini duyarak olay yerine gelen binadaki diğer görevliler, yaralı olan arkadaşlarını hemen hastaneye götürdü. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve durumu ağır olan Ali Ş. ameliyata alındı. Kolundan yaralanan polis memuru ise yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.

Olayı duyan çok sayıda polis memuru yaralı arkadaşlarını ziyaret etmek için hastaneye geldi. Başbakanlık binasında olay yeri inceleme polislerinin çalışma yaptığı görüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.