BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

İstanbulda araç kundakladılar

Dün gece Küçükçekmece'de iki minibüs ve Gaziosmanpaşa'da ise bir araç kundaklandı.

Abone ol

Küçükçekmece'de park halindeki 2 araç, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürülen yangında araçlar kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 00:00 sularında Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Park halindeki iki minibüs, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. Yangını fark eden vatandaşlar, olayı itfaiyeye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürdü. Tamamen yanan araçlar kullanılamaz hale geldi.

Yangını duyar duymaz olay yerine koştuğunu anlatan araçların sahibi Hüseyin Durmaz, "Ben araç alıp, satıyorum. Bunları da satmak için burada bekletiyordum. Araçlardan birinin geçen günlerde camlarını kırmışlardı. Şimdi de yakmışlar." diye konuştu.

Olay yerinde inceleme yapan polis, soruşturma başlattı. Araç sahibi Durmaz, ifadesine başvurulmak üzere karokola götürüldü.

Gaziosmanpaşa'da bir otomobil kundaklandı

Gaziosmanpaşa'da park halindeki bir otomobil, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı. Otomobilde çıkan yangın, vatandaşlar ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı.
Edinilen bilgilere göre olay, saat 02.30 sularında Gaziosmanpaşa Yunus Emre Mahallesi Yunus Emre Caddesi 1405/2 Sokak'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, park halindeki 34 YL 6637 plakalı otomobile molotof kokteyli attı. Saldırganlar, olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Otomobilde çıkan yangın, vatandaşların ve itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Polis, faillerin yakalanması için çalışma başlattı.