BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,03
ALTIN 2.509,81
HABER /  GÜNCEL

Başbakanla ilginç diyalog

Seçimler öncesinde ilginç anekdotlar da anlatılıyor. Bunlardan birinde Erdoğan Başkanlarından birini arar ve ilginç bir olay açığa çıkar.

Abone ol

Yerel seçimler öncesinde ilginç anekdotlar da basına yansıyor. Bunun en ilginci ise Başbakan Erdoğan ile  Gaziantep belediye başkanı Asım Güzelbey arasında geçen diyalog...

O ilginç olay şöyle gerçekleşmiş:

AKP'Lİ BAŞKAN SABAH 6'DA RANDEVU VERİYOR

Şehirdeki bir sendika başkanı, Gaziantep belediye başkanı Asım Güzelbey'den randevu ister. Güzelbey, mesaisine sabah erken saattte, 6 gibi başlama alışkanlığında olduğundan, sendika başkanına da hemen ertesi gün sabah 6 için randevu verir. Ancak, randevu saati gelip geçmesine karşın, sendika başkanı ortalıkta görünmez.

ERDOĞAN: NEDEN BAŞKANLA GÖRÜŞMEDİN?

Takip eden günlerde Güzelbey Başbakan Erdoğan'dan bir telefon alır. Başbakan, kendisinden randevu alan sendika başkanıyla niçin görüşmediğini sormaktadır. Güzelbey durumu anlatır, sendika başkanına sabah 6 için randevu verdiğini, fakat beklemesine karşın başkanın randevuya gelmediğini söyler. Konuşmanın bu noktasında, olay aydınlanır.

SABAH 6 OLAMAZ DİYE AKŞAM 6'DA RANDEVUYA GİDİNCE

Çünkü sendika başkanı, sabah 6'da belediye başkanıyla randevu olamayacağını düşündüğünden belediyeye akşam saat 6'da gelmiş ve başkanı yerinde bulamamıştır.