BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na sert HDP eleştrisi!

Erzincan'da konuşan Başbakan Yıldırım, "Demokrasiye sahip çıkın" diyen CHP lideri Kılıçdaroğlu'na, "Ey Kılıçdaroğlu, demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çıkmamakla olur." yanıtını verdi.

Abone ol

Başbakan Binali Yıldırım, Erzincan'da Et ve Süt Kurumu Erzincan Tavuk Kombinası ile Erzincan Atletizm Pisti açılışlarının yanı sıra Genç Çiftçi Projesi kapsamında hayvan dağıtımı ile Türkiye genelinde 40 ilçeye doğalgaz dağıtım törenlerine katıldı.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasında satırbaşları:

"DEMOKRASİYE ELBETTE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

"Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki 'Demokrasiye sahip çıkın'. Ey Kılıçdaroğlu; demokrasiye elbette sahip çıkacağız. Demokrasiye birlikte sahip çıkacağız ama demokrasiye sahip çıkmak için teröre sahip çıkmayalım. Demokrasiye sahip çıkmak, teröre sahip çıkmamakla olur.



90 MİLYAR DESTEK

Tarım ve hayvancılık gelişmiş ülkelerde bile candan gelir. Can boğazdan gelir. İnsanların ihtiyaçlarını gidermek için üretmek lazım. Toprağı suyla buluşturmak lazım. İşte onun için tarım ve hayvancılık sektörüne çok önem veriyoruz. Şimdiye kadar tarım ve hayvancılığa 90 milyar lira destek vermişiz. Helali hoş olsun, siz daha fazlasını hak ediyorsunuz. Çünkü siz 15 Temmuz'da ülkemizin geleceğini karartmak isteyenleri, 79 milyon kişi canını siper ederek geçit vermediniz.