BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Başbakan'dan Erdoğan Bayraktar yorumu!

Başbakan Erdoğan'dan Erdoğan Bayraktar'la ilgili ilk açıklama basın toplantısında geldi!

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, dün görüştüğü söylenen eski Bakan Bayraktar ile ilgili soruyu cevapladı. Erdoğan Bayraktar'la görüştüğü yönündeki haberler için şunları söyledi:

PİŞMAN OLMASI LAZIM
"Görüşme yaptım, ikna etmek söz konusu değil. Çünkü, Erdoğan Bey ikna edilecek bir kardeşimiz, arkadaşımız değil ki. Benimle 20 25 yıl geçmişi olan bir arkadaşımız. Nereden nereye yürüdüğümüz belli. Orada kullandığı bir yanlış ifadeyi düzeltmek onun görevi. Onun bundan pişman olması lazım"

DÜN NELER YAŞANDI?

ANKARA'da Erdoğan Bayraktar ile Başbakan Erdoğan'ın görüşmesi sonrasında sürpriz bir gelişme yaşandığı kulislere yansımıştı.

17 Aralık büyük rüşvet operasyonunda oğlu gözaltına alınan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın yılan hikayesine dönen istifasında düğüm çözüldü. 

Başbakan Tayyip Erdoğan ile görüşen Bayraktar’ın istifadan vazgeçtiği ve AK Parti için seçim çalışmalarına katılacağı bildirildi.

KARARINI ERDOĞAN DEĞİŞTİRDİ

Buzları eriten Başbakan Erdoğan'ın attığı adım oldu. Erdoğan, istifa eden Erdoğan Bayraktar'ı geçtiğimiz Perşembe günü AK Parti Genel Merkezi'ne çağırdı. Ankara'daki süpriz zirvede Erdoğan ile Bayraktar yaklaşık 1,5 saat görüştü.

AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşmede Başbakan Erdoğan'ın, Bayraktar'a yıllara dayanan hukuku ve yol arkadaşlıklarını hatırlattığı belirtildi. Sürpriz zirvede Erdoğan'ın Bayraktar'a sitem ettiği de belirtildi.

BAYRAKTAR: DAVAMDAN VAZGEÇMEDİM

Bayraktar'ın görüşmede davasında şaşma olmadığı ve AK Parti'nin başarısı için elinden geleni yapacağını söylediği belirtildi. Erdoğan'ın Bayraktar'dan Trabzon'a giderek yerel seçimlerde çalışmasına katılmasını istedi. Bayraktar'ın da istifadan vazgeçerek çalışmalara katılacağı söyleniyor.