BIST 9.821
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.459,31
HABER /  DÜNYA

Başbakan’a şarkı besteledi

AK Parti Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Menderes Belediye Başkan aday adayı Zerrin Ak, Başbakan Erdoğan’a sevgisini dile getiren ‘Sa...

Abone ol

AK Parti Menderes İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Menderes Belediye Başkan aday adayı Zerrin Ak, Başbakan Erdoğan’a sevgisini dile getiren ‘Sayın Recep Tayyip Erdoğan, başımızdan eksik etmesin seni yaradan’ başlıklı şarkı besteledi. Söz ve bestesi Murat Anlar’a ait şarkı sosyal paylaşım sitelerinde ilgi gördü.
Zerrin Ak, parti çalışmaları sırasında da Başbakanı ve hükümetin icraatlarını anlattıklarını ancak besteci Murat Anlar’ın yazdığı eserle duygularını ve düşüncelerini daha iyi ifade etme imkanı bulduklarını söyledi.

BAŞBAKANIMIZ TEŞEKKÜR ETTİ
Şarkıyı Başbakana teslim ettiklerini, Başbakan Erdoğan’ın da ilk fırsatta şarkıyı dinleyeceğini kendilerine söylediğini dile getiren Zerrin Ak, şöyle konuştu: “Hedeflerimiz arasında bir şarkı yapmak yoktu. Başbakanımız ve partimizin icraatlarını hep anlattık. Durmadan dilenmeden anlattık. Sosyal etkinliklerimiz gönüllü paylaşımlar oluyor. Duygusal oluyor. Böylesi bir günde sahne alan Murat Anlar kardeşimiz yaşanan atmosferi bir şarkı ile dinlemeye değer bir esere dönüştürdü. Başbakanımıza bu eseri kendi elimizle takdim ettik. Teşekkür etti ve ilk fırsatta dinleyeceğini ifade etti.”

GÜZEL BİR ESER ORTAYA ÇIKTI
Şarkıyı yazan ve besteleyen Murat Anlar da, şarkıyı bir sünnet şöleni sırasında yaptığını kaydederek şunları söyledi: “Yaklaşık 130 çocuğun sünnet şöleniydi. Açık hava tiyatrosundaki kalabalık 3 bin kişiydi. Duygu yüklü bir programdı. Gerek Başkan Ak ve arkadaşları gerek vatandaşın gözyaşları arasında dillendirdikleri cümleler bir gönül diliydi. Bunları yoğurmak bana düştü. Güzel bir eser ortaya çıktı.”

Başbakan Erdoğan için bestelenen şarkının sözleri şu şekilde:
"Ülkeye güneşsin bir anda doğan
Dağı taşı birbirine bağlayan
Davos fatihi Recep Tayyip Erdoğan
Başımızdan eksik etmesin yaradan

Sayın Recep Tayyip Erdoğan
Tarih seninle gurur duyacak inan
Kalbinde hak sevgisi dilinde Kur’an
Başımızdan eksik etmesin yaradan

Gönül kapısını milletine açan
Gereksiz sözlerden yalanlardan kaçan
Yıllardır başı dik alnı ak yaşayan
Başımızdan eksik etmesin Yaradan

Türk’ü Kürt’ü Laz’ı Çerkez’i demedin
Alevi Sünni ayırt etmedin
Aynı millet aynı kan kardeşiz dedin
Başımızdan eksik etmesin Yaradan."
(İHA)