BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Başbakan için bomba kehanet!

Türkiye'nin Erdoğan'dan sonraki Başbakanı kim olacak? Tahminlerinin tutması ile bilinen Astrolog Sayar bombayı patlattı.

Abone ol

İNTERNETHABER (ÖZEL İÇERİK) - 2013 yılında Türkiye neler yaşayacak? Başbakan Erdoğan siyaseti ne zaman bırakacak? Erdoğan'dan sonra Başbakan kim olacak? 

Habertürk'e çıkan Astrolog Nuray Sayarı bomba bir kehanette bulundu. Sayarı'nın dediğine göre gelecekteki başbakan Melih Gökçek...

ERDOĞAN NE ZAMAN BIRAKACAK? 

Astrolog Sayarı'nın anlattığına göre Başbakan Erdoğan muhteşem bir şansa ve bereket getiren yıldızların etkisinde. Haliyle olun bu şansı Türkiye için de şanstı. 

En çok merak edilen konuyla ilgili de Sayarı tahminde bulundu. Nuray Sayar'ın dediğine göre Erdoğan 2015 yılına kadar Başbakan olarak kalacak. 2015 yılında ise kendi isteği ile aktif siyaseti bırakacak. Ancka tamamen sahneden çekilmeyecek. Cumhurbaşkanı koltuğuna oturacak. 

DEDİKODULAR ÇIKACAK

Nuray Sayar'ın anlattıklarına göre Önümüzdeki yıl pek çok sansasyonel haberler duyacağız. Bu haberler yalan ve dedikoduya dayalı olsa da Türkiye'yi çalkalayacak. Başbakan Erdoğan'ın sağlığıyla ilgili de dedikodular çıkacak, en çok bu dedikodular etkili olacak. 

ASIL BOMBA KEHANET!

Nuray Sayarı'nın asıl bomba iddiası ise Erdoğan'dan sonra Türkiye'nin Başbakanı'nın kim olacağına dair oldu. Sayarı herkesi ters köşeye yatıran bir kehanette bulundu. Dediğine göre Melih Gökçek gelecekteki başbakanımız. Sayar bu kehanetinin tutacağı konusunda çok iddialı. Başbakan Erdoğan hapse girdiğinde de gelecekteki başbakan tahmininde bulunduğunu ve haklı çıktığını söyleyen Sayarı, "Gökçek kesinlikle Başbakan olacak" dedi. 

Türkiye-Suriye savaşı çıkar mı? İşte bu da Sayar'a soruldu. Tahmini önümüzdeki yıl Türkiye'nin bir savaşa girmeyeceği yönünde. Ancak Ortadoğu çok sıkıntılı bir yıl geçirecek ve bu Türkiye'yi de fazlasıyla etkileyecek.