BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.500,23
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Başbakan Erdoğan'dan böyle iş istedi...

Kütahya'da işsiz genç kadın Başbakan Erdoğan'ın yolunu kesti...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Burdur mitinginde ''3 dil biliyorum, işsizim'' diyen bir partili gence ''Telefonla konuş Recep Bey duyuyor'' cevabına, AK Parti'den yanıt geldi. Başbakan Erdoğan'ın yolunu Kütahya'da kesen ve 2 üniversite bitirdiğini söyleyen genç kıza Başbakan iş bulunması talimatını verdi. Ancak, genç kız bitirdiği 2 üniversitenin adını bir türlü söyleyemedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya'daki toplu açılış törenini yaptıktan sonra makam otomobiline binmek salondan ayrıldı. Bu sırada Cemile Üye isimli genç kız, havaya kaldırdığı elinin iki parmağını göstererek "Sayın başbakanım, iki üniversite bitirdim, işsizim. İş istiyorum" diye bağırdı. Başbakan Erdoğan, iş isteyen Cemile Üye'nin yanına giderek görüştü. AK Partili Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça'yı yanına çağıran Erdoğan, başkandan aldığı kartviziti genç kıza verdi. Başbakan Erdoğan, Belediye Başkanı İça'ya da genç kıza yardımcı olmasını söyledi.


ANCAK SORULAR YANITSIZ KALDI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşüp iş isteyen Cemile Üye gazetecilere "Liseyi ve iki üniversiteyi de dışarıdan bitirdim. Başbakandan iş istedim" dedi. Üye, mezun olduğu okulların isimlerini ısrarlı sorulara rağmen vermedi.