BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Başbakan, başkan adaylarından ne istedi?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 21 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan, 3 çocuktan daha az çocuk sahibi olan belediye başkan ad...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 21 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan, 3 çocuktan daha az çocuk sahibi olan belediye başkan adaylarına daha fazla çocuk yapmaları konusunda öneride bulundu.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium’da düzenlenen ’Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda 21 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. Erdoğan, "Bugün 21 vilayetimizin belediye başkan adaylarımızı açıkladık. Şimdi Salı günü inşallah grup toplantımızda bir grup başkan adayımızı açıklayacağız. Perşembe’de İstanbul’da açıklama yapacağız. Ben ilginize alakanıza teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam ediyoruz" dedi.
Başbakan Erdoğan, 3 çocuktan az çocuk sahibi olan belediye başkan adaylarına daha fazla çocuk yapmaları konusunda öneride bulundu. Adaylar sahneye çağırılırken, ilk kez aday olanlar için ’İlla AK Parti’, yeniden aday olanlar için ise ’Yeniden AK Parti’ şarkısı çalındı.