BIST 9.885
DOLAR 32,56
EURO 34,96
ALTIN 2.459,35
HABER /  SPOR

Başakşehir'den Arda Turan'a rekor para cezası

Medipol Başakşehir Kulübü, şarkıcı Berkay'la kavga eden ve hakkında 12,5 yıl hapis istemiyle dava açılan Arda Turan'a 2,5 milyon TL para cezası verdi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir Kulübü, ünlü şarkıcı Berkay'la kavga eden ve hakkında 12,5 yıl hapis istemiyle dava açılan Arda Turan'a 2,5 milyon TL para cezası verdi. Arda Turan, yargı kararını verene kadar Başakşehir'de oynamaya devam edecek.

PROFESYONELLİKLE BAĞDAŞMIYOR
Milli Takım maçları nedeniyle verilen 3 günlük izin sırasında futbolcumuzun işlediği iddia edilen ve medyaya yansıyan fiillerinin İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’nün etik ve profesyonel anlayışı ile hiçbir şekilde bağdaşmadığını belirtmek isteriz.

2,5 MİLYON TL PARA CEZASI
Konunun yargıya intikal etmesi sebebiyle ek karar ve yaptırım haklarımızı saklı tutarak, kendisini 2 milyon 500 bin TL para cezası ile cezalandırdığımızı, oyuncunun profesyonel yükümlülüklerinin yargı kararını verene kadar devam edeceğini kamuoyuna bildiririz."

"Arda bizim oyuncumuz ve profesyonel yükümlülüklerini yerine getirmek zorunda. Adli süreç devam ederken ve sonuçlanana kadar idmanlarına ve takımla çalışmalarına devam edecek. Adli süreç zaman alacak bir süreç ve bu süreç boyunca neler olacak bilemiyoruz. Bizim disiplin kurallarımıza göre Arda'nın izinli gününde bile gecenin geç saatlerine kadar dışarıda(gece kulüpleri vs.) olması cezadır. Biz bu cezayı verdik fakat zaman içerisinde adli süreç işlerken neler olur bekleyip göreceğiz ve değerlendirmemizi buna göre yapacağız."

Arda Turan'a tanık şoku! Yeni tanık 'Arda taciz etti' dedi...