BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.446,43
HABER /  GÜNCEL

Barışın mezarına ziyaret akını

Sevenleri Barış Akarsu'yu mezarında bir an olsun yanlız bırakmıyor.

Abone ol

Bodrum'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ve dün memleketi Bartın'ın Amasra ilçesinde toprağa verilen ünlü şarkıcı Barış Akarsu'nun hayranları, bugün mezarlığa akın etti.

Barış Akarsu'nun yüzlerce hayranı, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Amasra Şehir Mezarlığı'na gelerek Barış için dua etti. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Kastamonu, Çankırı, Sakarya, Bolu, İzmit, Zonguldak ve Karabük'ten Amasra'ya gelen Barış hayranları, üzüntülerini dile getirdi.

Barış'ın Ankara'dan gelen küçük bir hayranı, "Onu çok seviyorum. Resimlerine bakarak onu kalbimde taşıyordum. Yine kalbimde taşıyacağım" dedi. Barış ile yakın arkadaş olduğu bilinen, daha önce Sevda Çiçeği isimli dizide Gökhan Özen ile rol alan Yasemin Hadivent de, mezarlığa gelerek Barış için dua etti.

Oldukça üzgün olduğu gözlenen Yasemin Hadivent, Barış'ın mezarı başında uzun süre Kur'an-ı Kerim okuduktan sonra mezarlıktan ayrıldı. Hayranları, koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Barış'ın mezarına Beşiktaş formasıyla karanfil bıraktı.