BIST 10.895
DOLAR 32,20
EURO 34,96
ALTIN 2.499,50
HABER /  GÜNCEL

Barışın kaseti kapış kapış

Ölümünün ardından Bordum'da müzik marketlerde albümü ve afişleri kalmadı.

Abone ol

Sarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun kaza geçirmesi ve ölümünün ardından Bordum'da müzik marketlerde albümü ve afişleri kalmadı.

Rol aldığı dizinin son bölümünün çekimleri için yaklaşık 1 aydır Bodrum'da
bulunan ve 23 Haziranda Bodrum'da lösemili çocuklar yararına konser veren Barış Akarsu'nun konserine ait bilet ve afişleri hayranları hatıra amacıyla saklıyor.

Bodrum Barlar Sokağı'ndaki müzik marketlerde ise Akarsu'nun kaza geçirmesi ve ölümünün ardından albümü ve afişleri kalmadı.

KAZA GEÇİRİNCE HATIRLANDI

Müzik Market'te çalışan Tuğba Altınışık, Akarsu'ya kaza geçirinceye kadar müzik severlerlerdin yeterince ilgi göstermediğini söyledi. Altınışık, ''Barış,
çok iyi insandı. Sokakta her yaştan insanla selamlaşırdı. Yüreği sevgi doluydu.

Bodrum'da lösemili çocuklar yararına konser vermişti. Kaza geçirmesi ve ölümünün ardından müzik marketimizde albümü ve afişleri kalmadı'' dedi.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ JACK SPARROW'UN MAKETİ

Barlar sokağı esnafından Yeşim Kılıç da Akarsu'nun sokaktaki esnafın
neredeyse tamamıyla dostane ilişkiler kurduğunu belirtti. Kılıç, ''Bodrum çarşı esnafı olarak çok üzgünüz. Barış ile ilgili yaşadığım bir anıyı paylaşmak
istiyorum. Barış, kaza geçirmeden birkaç gün önce çarşıda dolaşırken kendisine çok benzeyen Karaip Korsanları filmindeki kaptan Jack Sparrow'un maketini çok beğenerek yakından ilgilendi. Doğum gününden bir gün önce aynı dizide rol aldığı arkadaşları doğum günü hediyesi olarak o maketi aldılar. O anı hatırlayınca üzülüyorum'' diye konuştu. Bodrum'da esnaf iş yerlerine sanatçının fotoğraflarını astılar..