BIST 10.169
DOLAR 32,37
EURO 34,72
ALTIN 2.400,26
HABER /  GÜNCEL

Barışın cenaze programı

Amasra Belediye Başkan'ı Barış'ın cenaze programını açıkladı. İşte program...

Abone ol

Bartın'ın Amasra İlçesi Belediye Başkan Ali Yıldırım, Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu'nun cenazesinin, yarın öğlen defnedileceğini bildirdi.

Yıldırım, Akarsu'nun cenazesinin yarın Bartın Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınarak Amasra'daki evine götürüleceğini, daha sonra İskele Camisi'nde kılınacak namazın ardından Amasra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verileceğini söyledi.

Ekiplerinin mezarlıkta hazırlıklarını sürdürdüklerini belirten Yıldırım,
şunları kaydetti:
''Dün, Bodrum'a giderek Barış'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldık. Daha
sonra İstanbul'a döndüğümde acı haberi duyunca çok üzüldüm. Ailesiyle birlikte sanatçının cenazesini kente getirdik. Akarsu, Amasra'yı temsil eden, hepimizin önemli bir parçasıydı. Yaşamını yitirmesiyle ilçede herkesin bir parçası kayboldu. Örnek insandı, yapacak da çok işi vardı. Ailesi, sanatçının ilçeye defnedilmesini istiyor. Yarın öğlen ailenin isteği yerine gelecek. Barış'ın ismi Amasra ile özdeşleşmiştir. Akarsu'nun adını Amasra'daki bir sokağa ya da parka vermeyi düşünüyoruz. İsminin yaşaması için Belediye Meclisi olarak gereğini yapacağız.''
Bu arada, Amasra'nın ilçe merkezinde ''Dualarımız Barış İçin'' yazılı
Akarsu'nun posterini görenler, duygulu anlar yaşadı..