BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  EKONOMİ

Bankalar sonunda bunu da yaptı

Hesabınıza bir başkasının para yatırmasını istiyor iseniz dikkat!

Abone ol

Bankalar hiçbir fırsatı kaçırmıyor. Bankalar şimdi de  sizden hesap işletim ücreti adı altında 5 TL almaya başladı.

Bankalar artık her bir işlemden hesap işletim ücreti almaya başladı. Bankaların tüketicilerden talep ettiği son masraf bankada hesabı bulunanları şok etti. Şikayet Portalı Şikayetvar’a gelen şikayetlere göre hesabınıza para yatıracak kişiden bankalar 5 TL hesap işletim ücreti almaya başladı.

AMAN DİKKAT!

Akrabasından bankadaki hesabına para yatırmasını isteyen H.B. bankadaki memurun para yatıracak kişiden “Bundan sonra başkası hesabına yatırılacak işlemlerden 5 TL alınacak” diyerek ücret talep etmesi şikayetleri beraberinde getirdi.

İşte banka mağdurunun başına gelenler;

“Bankadan adıma ait bulunan hesabıma bu sabah akrabam para yatırmak istediğinde gişe görevlileri tarafından 5 TL para talep edilmiş kendilerine sorduğumuzda genel müdürlükten bu sabah yeni bir tamim geldiğini ve bundan sonra herkes kendi hesabına para yatırabileceğini bir başka kimsenin hesaba para yatırmak istediğinde işletim ücreti olarak 5 tl para alınacağını söylediler.

Ben ticaretle uğraşan ve aktif olarak bankadaki işlemlerimi internet üzerinden yapan biriyim çalıştığım firmalara hesabıma para yatırdıktan sonra internetten havale ve eft yapıyorum bazen bankaya para yatırmaya gidemeyeceğim durumlar olduğunda 3’ncü kişinin hesabıma para yatırmama yardımcı olmasını istiyorum bende geri kalan işlemlerimi internet bankacılığından yapıyorum. Bu hizmet hangi amaçla ve nedenle bu şekilde dönüştüğünü çok merak ediyorum. Mesela şehir dışında olsam parasız kalsam hesabıma para yatıracak kişiden paramı alınacak yani.”