BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,82
ALTIN 2.423,84
HABER /  DÜNYA

Balonun düşme anı turist kamerasında

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde 3 Brezilyalı turistin hayatını kaybettiği kazada, balonda bulunanlardan birinin olay anını görüntülediği ortaya ...

Abone ol

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde 3 Brezilyalı turistin hayatını kaybettiği kazada, balonda bulunanlardan birinin olay anını görüntülediği ortaya çıktı.
Ürgüp ilçesi yakınlarında dün sabah saatlerinde 3 Brezilyalı turistin öldüğü, 22 İspanyol, Brezilyalı ve Arjantinli turistin yaralandığı kaza kameralara yansıdı. Düşen balonda bulunan Brezilyalı bir turist, bindiği balona başka bir balonun çarpması ile birlikte kamerası ile olanları görüntülemeye başladı.
Görüntülerde çarpışmanın ardından yırtılan balon hızla düşüşe geçiyor. Bu sırada Portekizli pilot Rodrigo Nevez, büyük bir gayretle ateşleme yaparak balonun hızlı düşmesini engellemeye çalışıyor. Son ana kadar balonun hızlı düşmemesi için çaba sarf eden pilot, bu sırada yolcuları sürekli olarak düşüş pozisyonu almaları için uyarıyor. Pilotun geri sayımı ile birlikte balonun düşmesinden sonra görüntüler kararıyor ve turistlerin çığlıkları duyuluyor.
(İHA)