BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,98
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Balkan müziğinin efsane ismi İstanbul'da

Turkcell Yıldızlı Geceler'de 11 Ağustos akşamı Balkan müziğinin efsane ismi Goran Bregoviç rüzgarı esecek.

Abone ol

Balkan Müziğinin Efsane İsmi Goran Bregovic, Turkcell Yıldızlı Geceler’de

Müzikseverlerin heyecanla beklediği Turkcell Yıldızlı Geceler, Pera Event organizasyonuyla Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde, yerli yıldızların yanı sıra ,dünyaca ünlü yabancı yıldızlara da ev sahipliği yapacak. Bu yıldızlardan biri, Balkan Müziğinin efsane ismi Goran Bregovic. Efsane isim, 11 Ağustos’ta Turkcell Yıldızlı Geceler sahnesinde olacak.

Turkcell Yıldızlı Geceler, yerli yıldızlarıyla olduğu kadar sahnesinde ağırladığı dünyaca ünlü yabancı yıldızlarıyla da bir hayli ses getirecek.

Bu isimlerin en önemlilerinden biri, Balkan Müziğinin efsane ismi Goran Bregovic. Yönetmen Emir Kusturica ile yaptığı ortaklıkla birlikte, imza attığı film müzikleriyle tüm dünyada milyonlarca hayran kitlesine ulaşan Bregovic, 11 Ağustos akşamı Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde olacak.

Wedding and Funeral Band ile verdiği konserlerde izleyicisine son derece keyifli anlar yaşatan efsane isim, geçmişten günümüze en sevilen eserleriyle müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşatacak.

TURKCELL FARKI İLE KULLANICILARINA ÇOK ÖZEL AYRICALIKLAR !

- Turkcell Platinum müşterilerine tüm biletlerde %40 indirim ayrıcalığı Platinum Uygulaması’nda.
- Turkcell Profesyoneller Kulübü üyelerine Cuma Candır’dan %50 indirim!
- Gnctrkcll üyelerine 1 alana 1 bedava! Arkadaşınla birlikte konser keyfi seni bekliyor. Detaylar gnctrkcll mobil uygulama’da.
- Turkcell Müzik || Turkcell Müzik’te oluşturulacak olan özel bir bölümde, Yıldızlı Geceler boyunca Açıkhava’da sahne alacak sanatçıların en sevilen şarkıları Turkcell Müzik farkıyla kullanıcıları tarafından takip edilebilecek.
Tüm Turkcell Yıldızlı Geceler konser biletleri Biletix’te!

www.turkcellyildizligeceler.com
http://turkcellmuzik.turkcell.com.tr