BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,76
ALTIN 2.397,07
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Balıkesir 8 ocak yarın okullar tatil mi?

Yarın Balıkesir'de okullar hangi ilçelerde tatil edildi? 8 Ocak okullar Sındırgı, Susurluk ve Kepsut ilçelerinde tatil oldu.

Abone ol

BALIKESİR'de hava durumu raporu doğrultusunda 8 Ocak perşembe günü okullar bazı ilçelerde tatil edildi. Balıkesir valiliği kar tatilini Sındırgı, Susurluk ve Kepsut ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda uzattı.

Pazartesi gece başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, yüksek kesimler başta olmak üzere, Balıkesir'in büyük bölümünde ulaşımın aksamasına yol açıyor.

Aşırı soğukların etkisiyle yaşanan buzlanma ve kar yağışı nedeniyle Sındırgı, Susurluk ve Kepsut ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime bir gün ara verildi.

EN SOĞUK GÜN

Balıkesir'de bugün sıcaklıklar -8 dereceyi görecek. Buzlanma ve don olaylarına karşı uzmanlar vatandaşları uyarıyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartlarının devam etmesi nedeniyle, merkez Karesi ve Altıeylül ilçelerinde, okul öncesi, temel eğitim, orta öğretim kurumları ile yaygın, özel öğretim ve özel eğitim kurumlarının bugün tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ve hamilelerin de bugün idari izinli sayılmalarına karar verildiği kaydedildi.

Balıkesir kent merkezinde aralıklarla kar yağışı ve fırtına etkisini sürdürüyor. 

İŞTE 5 GÜNLÜK RAPOR

screen-shot-2015-01-07-at-9.00.17-am.png