BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bakırköy'de 70'lik dede dehşet saçtı!

Bakırköy'de hareketli saatler yaşandı. İşte 70'lik dedenin polis ekiplerine yaşattığı zor dakikalar..

Abone ol

Bakırköy'de, komşuların "ağır kokular geliyor" şikayeti üzerine bir eve gelen polis ekipleri, ev sahibi Besim Yaktıyol'un (74) pompalı tüfekli saldırısına maruz kaldı.

Olayda bir polis memuru ayağından yaralanırken, polisleri saatlerce uğraştıran Yaktıyol da bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Yaktıyol'un hastaneye kaldırılmasının ardından poli, yaşlı adamın ısrarla kimseyi sokmak istediği evde inceleme başlattı.

Alınan bilgiye göre; Bakırköy Ahmet Yolaç Sokak'ta bulunan Yaktıyol Apartmanı'ndaki bir daireden gelen kötü kokulardan rahatsız olan komşular, durumu polise bildirdi. Dün akşam saat 23.00 sıralarında söz konusu eve gelen polisler, ev sahibi Besim Yaktıyol'un tepkisiyle karşılaştı. İçeriye ısrarla kimseyi almak istemeyen Yaktıyol, polis memurlarına pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu bir polis memuru ayağından yaralandı. Yaktıyol, evdeki direnişini sabah saatlerine kadar sürdürdü.

Olay yerine takviye kuvvetlerin yanı sıra, özel harekat polisleri, olay yeri inceleme uzmanları ve tedbir amacıyla bir ambulans da gönderildi. Saat 11.30 sıralarında eve operasyon düzenlendi. Elinde pompalı tüfekle bekleyen Besim Yaktıyol, elinden ve bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Yaşlı adam, kapıda bekleyen ambulansla Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, yaşlı adamın ısrarla kimseyi sokmak istediği evde inceleme başlattı.