BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.496,55
HABER /  GÜNCEL

Bakırköy Adliyesi karıştı! Eşini 28 yerinden bıçaklamıştı

Eşini 28 yerinden bıçaklayıp öldüren ardından da 5’inci kattan aşağı atarak intihar ettiğini belirten Abdulhakim Taşdelen'in karar duruşması sonrası olaylar çıktı.

Abone ol

Bakırköy Adliyesi’nde bugün Esenyurt’ta eşi Netice Taşdelen’i 28 yerinden bıçaklayıp öldüren ardından da 5’inci kattan aşağı atan, kendisini kurtarmak için ise intihar ettiğini öne süren Abdulhakim Taşdelen için karar duruşması vardı.

Mahkeme Abdulhakim Taşdelen’e eşini kasten öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Taşdelen ile aynı davada yargılanan, cinayete katılma ve suç delillerini yok etme suçlamasıyla yargılanan 5 kardeşi içinse beraat kararı çıktı. Duruşma çıkışında Netice Taşdelen’in yakınları olduğu tahmin edilen bir grupla, Abdülhakim Taşdelen’in yakınları arasında otoparkta tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen tartışmada bıçaklar kullanıldı. Abdulhakim Taşdelen’in iki kardeşi ile babası aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.