BIST 10.046
DOLAR 32,43
EURO 34,59
ALTIN 2.382,40
HABER /  GÜNCEL

Bakanlık önünde silah çekildi

Ulaştırma Bakanlığı önünde iki bakanlık çalışanın kavgasında silahlar çekildi. Olayla ilgili Bakan Binali Yıldırım açıklama yaptı.

Abone ol

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bakanlık binası önünde meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin, “Müsteşarıma gerekli talimatı verdim. İnceleme ve soruşturmayı başlattık. Gereğini yaparız” dedi. 

GEREĞİNİ YAPARIZ

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Metro Araçları Üretim Tesisi temel atma törenine katıldı. Programın ardından gazetecilerin sorularını cevaplandıran Yıldırım, bugün medyada yer alan Ulaştırma Bakanlığı önünde raportör Hakan Çeliközer’in, tartıştığı Hukuk Müşaviri Mehmet Satılmış’a tabanca ile ateş ettiği haberlerine ilişkin, “Orada yanlış bilgi var. İki tane çalışan bakanlık dışında tartışmışlar böle bir olay yaşanmış. Ama bakanlık dışında olması ilgisiz kalacağız anlamına gelmez. Müsteşarıma gerekli talimatı verdim. İnceleme ve soruşturmayı başlattık. Gereğini yaparız” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Hukuk Müşaviri Mehmet Satılmış ile 1.Hukuk Müşaviri İsmet Topkara arasında yaşanan tartışmaya raportör Hakan Çeliközer, “İsmet Ağabeyimi nasıl üzersin, ben adamı oyarım, öldürürüm, sen benim kim olduğumu biliyor musun, ben Ağrılıyım” diyerek dahil oldu. Bir hafta önce yaşanan bu tartışmaların ardından taraflar iş çıkışında karşılaşıp yeniden kavgaya başladı ve Çeliközer silahını Satılmış’a doğrulttu, tetiği çekti, silahın horozu düştü ancak ateş almadı.

İNTERNETHABER'İN GÜNDEM HABERLERİ KATEGORİSİ DOPDOLU. GÜNDEME DAİR TÜM HABERLERİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN