BIST 10.194
DOLAR 32,37
EURO 34,69
ALTIN 2.380,10
HABER /  DÜNYA

Bakan’dan Konya ziyareti

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul’un oğlunun düğünü öncesi düzenlenen programa katıldı.<br/>Dışişler...

Abone ol

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul’un oğlunun düğünü öncesi düzenlenen programa katıldı.
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nu havaalanında Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Partili yöneticiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri karşıladı.
Bakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ve beraberindekilerle birlikte yakın akrabası AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul’un oğlu Abidin ile gelin adayı Havvanur’un yarın yapılacak düğün töreni öncesi düzenlenen programa katıldı. Bakan Davutoğlu ve diğer misafirlere programda Konya’nın yöresel yemeklerinden ‘Tirit’ ikram edildi. Yemeğin ardından Bakan Davutoğlu ailelere ve genç çifte mutluluklar dileyerek bir süre programa katılanlarla sohbet etti. Bakan Davutoğlu bu sırada yanına gelen Kerim Özkul’un 3 yaşındaki torunu Emine Zeynep’i kucağına alarak sevdi. Programın yapıldığı alanda başka bir düğün törenine de katılan Ahmet Davutoğlu genç çifti kutlayarak tebrik etti.
Bakan Davutoğlu buradan ayrıldıktan sonra geçtiğimiz günlerde vefat eden Konya’nın tanınmış hayırsever işadamlarından Niyazi Ildırar (75) ile Kapu Camii eski imamlarından Abdülbaki Konuş’un (86) yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.