BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.435,55
HABER /  DÜNYA

Bakan Yıldırım’dan Melis’e destek

Almanya’dan bulunan uygun kemik iliğinin İzmir’e ulaştırılıp Melis Akbaş’a nakledilmesi beklenirken, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bak...

Abone ol

Almanya’dan bulunan uygun kemik iliğinin İzmir’e ulaştırılıp Melis Akbaş’a nakledilmesi beklenirken, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Candeğer Yılmaz’ı telefonla aradı.
Bakan Yıldırım, telefonla aradığı Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz’a, “Gerekirse kemik iliğinin hemen gelmesi için Almanya’ya özel uçak veya helikopter gönderelim” dedi. Rektör Yılmaz ise, Bakan Yıldırım’a iliğin gelmesiyle ilgili bir sıkıntı olmadığını, akşam saatlerinde iliğin İzmir’e ulaşmasını ve operasyonun akşam saatlerinde yapılmasını planladıklarını söyleyerek, desteği için teşekkür etti.
Küçük oğlu Berat ile hastanede kızı Melis’in yeniden yaşama dönmesini umutla bekleyen baba Bahadır Akbaş, Bakan Binali Yıldırım’ın kendisini de telefonla arayıp bir ihtiyacı olup olmadığını sorduğunu belirtti. Baba Akbaş, “Bakanımıza bu davranışı için teşekkür ederiz. Umarım bir sorun olmaz ve nakil başarıyla gerçekleşir. Umutla bekliyoruz, dua ediyoruz” dedi.
(İHA)