BIST 9.755
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,06
HABER /  DÜNYA

Mühendis sevgiliden yaratıcı evlenme teklifi

Mühendis Robbie Ellis'ten sevgilisine görülmemiş evlenme teklifi.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

İngiliz mühendis Robbie Ellis, sevgilisine belkide bir ilk olan değişik bir evlenme teklifi hazırladı. Süpriz karşısında şaşkına gören kız arkadaşı Emily Schmidt, göz yaşlarını tutamadı.


İngiltere'de benzerine rastlanmayan bir evlenme teklifi olayı yaşandı.Mühendis olan Robbie Ellis 3 senedir birlikte yaşadığı sevgilisi Emily Schmidt'e kendi yaratıcı yöntemi ile değişik bir evlenme teklifi etti. Noel arifesinde sevgilisi için bir iPad alan mühendis cihazı içinden çıkararak kutunun ebatlarında özel bir plaka tasarladı. Plakanın üzerine makine ile seni seviyorum benimle evlenirmisin yazan mühendis içine yüzük yerleşicek büyüklükte bir alan bırakıp plakayı iPad kutusunun içine yüzük ile birlikte yerleştirdi. iPad kutusunu güzel bir hediye paketi ile kaplayıp Noel ağacının altına bırakan mühendis, sevgilisine ağacın altında kendisi için aldığı son model bir iPad olduğunu ve gidip almasını söyledi.

ipad.jpg  ipad1.jpg

Ağacın altındaki hediye kutusunu alan kız mühendis sevgilisine teşekkür etti ve kutuyu açtı. Kutunun içerisindeki kendisi için hazırlanmış süprizi görünce şaşkına dönen ve göz yaşlarını tutamayan genç kız mutluluğunu kelimelerle ifade edemediğini açıkladı.


ipad4.jpg  ipad5.jpg