BIST 10.209
DOLAR 32,35
EURO 34,80
ALTIN 2.395,22
HABER /  DÜNYA

Hüseyin Çapkın’ın yerine Selami Altınok geldi

Görevden alınan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın yerine Aksaray Valisi Selami Altınok getirildi.<br/>‘Yolsuzluk ve rüşvet’ soruştur...

Abone ol

Görevden alınan İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın yerine Aksaray Valisi Selami Altınok getirildi.
‘Yolsuzluk ve rüşvet’ soruşturmasıyla ilgili bir önemli gelişme daha yaşandı. 11 emniyet müdürünün ardından İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da görevden alındı. Çapkın, görevden alınmasıyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Hüseyin Çapkın, “Biz devlet memuruyuz, gelmemiz nasıl doğal ise gitmemiz de öyle doğal. Nasıl geldiysem öyle gidiyorum böyle. 4.5 senedir devletimize, milletimize sadakatle hizmet etmeye çalıştık. Bugün de normal devlet memurluğu ataması kapsamında Merkez Valiliğine atamamız oldu. Hayırlısı olsun. Merkez Valiliğine gidiyorum. Zaten geçici görevle İstanbul’a gelmiştik. Merkez Valiliğine geçiyoruz. Bana devletimize, milletimize hayırlı olsun" diye konuştu.

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ BELLİ OLDU
Çapkın’ın yerine ise Aksaray Valisi Selami Altınok getirildi.
1966 yılında Erzurum’un Narman ilçesinde doğan Altınok, 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. Selami Altınok, sırasıyla Akkışla Kaymakam Vekilliği, Almus, Güroymak, Erciş, Terme ve Serik Kaymakamlıkları, Erzurum İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yaptı. Son olarak Aksaray Valiliği görevini yürüten Altınok, evli ve 3 çocuk babası.
(İHA)