BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.400,35
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Taner Yıldız uykuya yenik düştü

Sunum sırasında gözleri kapanan Bakan Yıldız, bir kaç kez başının önüne düşmesiyle uyandı.

Abone ol

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı c'nın Karapınar İlçesi'ndeki kömür havzasında yaptığı incelemenin ardından Karaman'a geçti. Karaman Valisi Murat Koca'yı makamında ziyaret eden Bakan Yıldız, Karapınar Kömür havzasının ekonomiye kazandırılıp, yerli kaynaklar haline getirilmesi için yerinde incelemede bulunduğunu belirtti.

AK Parti Karaman Milletvekilleri Lütfi Elvan ve Mevlüt Akgün, Karapınar kömür havzası rezervin 3’de 2’sinin Karaman'a bağlı Ayrancı ilçesi sınırlarında olduğunu belirterek, isminin Karapınar- Ayrancı Kömür Havzası olarak değiştirilmesini talep etti. Bakan Yıldız da, bu isteği kabul etti. Bakan Yıldız, Karapınar- Ayrancı Kömür Havzası'nın doğalgaz ithalatının önlenmesinde önemli bir paya sahip olacağını kaydetti.

Bakan Yıldız, ziyaretin ardından Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nde düzenlenen İl Koordinasyon toplantısına katıldı. Karaman'daki enerji potansiyeli ve yatırımlarla ilgili gerçekleştirilen sunumda Bakan Yıldız'ın yorgun olduğu gözlendi. Sunum sırasında gözleri kapanan Bakan Yıldız, bir kaç kez başının önüne düşmesiyle uyandı.