BIST 10.187
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.400,85
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Şahin'den birlik mesajı

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, ''Siz yok, ben yok, biz varız ve biz hep beraber bu ülkeyi daha yükseklere doğru götüreceğiz'' dedi...

Abone ol

Bakan Şahin, Ordu Üniversitesi'nin (ODÜ) Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen mezuniyet törenine katıldı.

Burada yaptığı konuşmasına mezun olan öğrencileri tebrik ederek başlayan Şahin, ODÜ'nün her geçen yıl daha çok büyüyen ve gelişen bir üniversite olduğunu söyledi.

Mezun olan öğrencilerin hayacanını yakından hissettiklerini dile getiren Bakan Şahin, şöyle devam etti:

''Bugün Ordu'muzda üniversitemizin mezuniyet törenine katılmaktan büyük bir onur ve sevinç duyuyorum. Zira geçen yüzyılda üniversite okumak için değişik vasıtalar değiştirerek üç günde İstanbul'a gitmiş bu şehrin çocuğu olarak bu ile üniversite kurulmasının manasını en az sizin kadar biliyor ve sizlerin bu mutluluğundan ben de pay alıyorum.''

Öğrencilere seslenen Şahin, ''İnşallah hayatta hiç kötülükle karşılaşmazsınız. Zira sizin sıkıntınız bizim sıkıntımız. Siz yok, ben yok, biz varız ve biz hep beraber bu ülkeyi daha yükseklere doğru götüreceğiz'' diye konuştu.

Şahin, konuşmasının ardından üniversite birincisi Sevgi Tiryaki'ye mezuniyet belgesini takdim etti.

Bakan Şahin ayrıca Ordu'daki temasları kapsamında Düz Mahalle'de Sırrıpaşa Caddesi üzerinde yer alan bazı esnafı da ziyaret etti. Ziyaret sırasında özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Şahin, bir çiftin de nikah törenine katılarak şahitlik yaptı.