BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,82
ALTIN 2.412,75
HABER /  GÜNCEL

Bakan Özaka elektrik sürprizi

Köy muhtarlarıyla toplantı yapar Bakan Özak, elektrikle ilgili sorunlardan bahsederken salonun elektriği kesildi.

Abone ol

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, bugün Trabzon’da köy muhtarları ile sabah kahvaltısında buluştu. Kadakal Restoran’da yapılan toplantıya köy muhtarları yoğun ilgili gösterdi. Bakan Özak burada yaptığı konuşmada, muhtarların en çok şikayet ettiği konulardan biri olan elektrikle ilgili sorunlardan da bahsetti.

Bakan Özak'ın elektrik konusuna değinmesinin üzerinden birkaç dakika geçtikten sonra salonun elektriği kesildi. Bazı muhtarların, ‘İlahi adalet’ olarak yorumladığı eletrik kesintisinin ardından konuşmasına devam edip etmemekte kararsız kalan Bakan Özak, daha sonra espri yaparak, “Evet, elektrikte bir sorun var. Doğru” deyince salondakiler gülüştü.

Kesintinin devam etmesi üzerine muhtarlar salonu terketmeye başladı. Bunun üzerine Bakan Özak, muhtarları salonda tutabilmek için AKP İl Başkanı Ahmet Metin Genç’ten yardım istedi, “Gitmesinler, ben konuşmamı şurada yaparım. 5 dakika daha konuşacağım” dedi.

Bu sırada elektriğin gelmesiyle rahat bir nefes alan Bakan Özak, konuşmasına devam etti ve kısa süre önce Aksaray’da meydana gelen 33 öğrenci ve velilerinin ölümüyle ilgili kazaya değindi. Özak, bu konudan yola çıkarak, duble yolların kazaları önleme konusundaki önemine işaret etti.