BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.325,39
HABER /  GÜNCEL

Bakan Kurum'dan Tunceli şehidinin ailesine taziye ziyareti...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tunceli'de teröristlere yönelik operasyonda olumsuz hava koşullarından etkilenerek şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen ile Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel'in Mersin'deki ailelerini ziyaret etti

Abone ol

Kur'an-ı Kerim okunması ve duaların edilmesinin ardından Kurum ve Elvan, aynı operasyonda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel'in merkez Toroslar ilçesinde yaşayan ailesinin evine geçti.

Kurum ve Elvan burada da şehidin babası Hasan Türkel ile aile yakınlarına başsağlığı diledi. Bakan Kurum, baba Türkel'e Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim verdi. Kurum ve Elvan'a ziyaretlerde Mersin Valisi Ali İhsan Su, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Şerafettin Yılmaz ve AK Parti İl Başkanı Cesim Ercik de eşlik etti.

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi kırsalında teröristlere yönelik operasyonda önceki akşam saatlerinde olumsuz hava koşullarından etkilenen birlikler, hava şartlarının kısmen düzelmesi sonrası helikopterle bölgeden tahliye edilmişti. Bu askerlerden hipotermi tanısıyla Tunceli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Jandarma Uzman Çavuş Asım Türkel ile Jandarma Uzman Çavuş Ferruh Dikmen, şehit olmuştu.