BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.412,17
HABER /  DÜNYA

Bakan Kılıç: Galatasaraylılar endişelenmemeli

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Fatih Terim’in A Milli Takım’da başarılı olacağına inandığını belirterek, Galatasaraylıların da endişelen...

Abone ol

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Fatih Terim’in A Milli Takım’da başarılı olacağına inandığını belirterek, Galatasaraylıların da endişelenmemesi gerektiğini söyledi.
Yüksek Hızlı Tren’le (YHT) bir dizi açılış ve ziyaret için Eskişehir’e gelen Bakan Kılıç, garda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Kılıç, Fatih Terim’in milli takımın başına getirilmesiyle ilgili olarak, "Fatih Terim, gerek çalıştırdığı takımlarda, gerek Galatasaray’da gerekse milli takımlarda geçmişte yaptığı görevler sırasında güçlüğünü ispat etmiş bir teknik direktör. Milli takımlar teknik direktörlüğüne de yakışan bir isim. Temennimiz Türk milli takımında yeni bir sistem kurması, yeni bir altyapı oluşturması ve milli takımı Türk Milletinin beklediği başarılara koşturmasıdır. Ayrıca Fatih Terim’in başarılı olacağına da inanıyorum. Galatasaraylılar da endişelenmesinler, çünkü milli takımın önünde, önümüzdeki bir yıl boyunca çok yoğun bir maç programı yok. Daha ziyade teknik düzeyde, ofis çalışmalarıyla sürecin belki götürülmesi gerekecek. O nedenle kaygı duymaya gerek yok" dedi.
(İHA)