BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.430,18
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Bakan Fakıbaba'nın tweeti olay oldu

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Ahmet Eşref Fakıbaba, yeni kabinenin açıklanması sonrası attığı tweetle Şanlıurfa'da bir kez daha günün konusu oldu.

Abone ol

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın attığı tweet seçim bölgesi Şanlıurfa'da çok konuşuldu. Bakan Fakıbaba, devir teslim törenine hemşehrilerinin gelmemesini isteyerek, "En kısa zamanda Şanlı şehrimde hemşehrilerimin tebriklerini kabul edeceğimi bildiriyor, saygılar sunuyorum" mesajını paylaştı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına getirilen Ahmet Eşref Fakıbaba, görevi Faruk Çelik'ten devraldı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Bakanlık makamında yapılan tören, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, milletvekilleri, sektör temsilcileri, bakanlık çalışanlarının katlımı ile gerçekleşti. 

FAKIBABA'NIN TWEETİ ÇOK KONUŞULDU

Fakıbaba'nın bugün saat 15.00'da yapılan devir teslim töreni ile ilgili attığı tweet, Şanlıurfa'da çok konuşuldu. Tören için Urfa'dan gelecek hemşerilerine hitap eden Fakıbaba şunları yazdı: