BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,64
ALTIN 2.393,45
HABER /  GÜNCEL

Bakan bebekle dua etti

Şanlıurfa’da yetim çocuklar ve aileleriyle iftar yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, iftar sofrasında kucağında bebekle d...

Abone ol

Şanlıurfa’da yetim çocuklar ve aileleriyle iftar yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, iftar sofrasında kucağında bebekle dua etti.
Şanlıurfa’da bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Rabia Meydanı’nda sivil toplum kuruluşlarında kayıtlı yetim çocuk ve yakınları ile birlikte iftar açtı. Vatandaşların yoğun ilgisini gören İslam, kalabalığa karşı yaptığı konuşmasında, seçim gezisi için pazar günü Şanlıurfa’ya gelecek olan Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. Ardından Ramazan ayı nedeniyle Türkiye’de şiddetin ve dünyadaki katliamların bitmesi için dua ettiğini belirten İslam, “Allah inşallah bu güzel ayın hürmetine bereketimizi arttırsın, ülkemizde insanlara karşı gösterilen şiddet bir an önce sona ersin. Daha önemlisi, inşallah bu güzel ayın hürmetine çevremizdeki katliamlar dursun, Filistin rahat yüzü görsün. İnşallah tüm mazlumlar hürriyetine kavuşsun diye dua ediyorum” dedi.
Evli ve bir çocuk annesi olan Bakan Ayşenur İslam, kucağına aldığı bir bebeği sevdi. Kucağında bebekle dua eden İslam, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile birlikte oturduğu masada iftarını açtı.
(İHA)