BIST 10.268
DOLAR 32,32
EURO 34,76
ALTIN 2.388,80
HABER /  DÜNYA

Bakan Avcı’dan eğitim camiasına mesaj

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Çankırı’da öğrencilerle bir araya geldi. <br/>Çankırı Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nu ziyaret eren Baka...

Abone ol

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Çankırı’da öğrencilerle bir araya geldi.
Çankırı Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu’nu ziyaret eren Bakan Nabi Avcı, öğrenciler ile fotoğraf çektirip, öğrenciler tarafından hazırlanan eğlence programlarını izledi. Ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Avcı, velilere, öğrencilere ve eğitim camiasına çeşitli mesajlar verdi.
2012 - 2013 eğitim öğretim yılını dolu dolu geçirdiklerini anlatan Bakan Avcı, "Çocukların karnelerinde bekledikleri kadar başarılı olmadıklarını düşünen velilerin, çocukları ile sadece konuşmalarını, onları üzmemelerini, bunların hepsinin aslında telafi edilebilir olduğunu, asıl olanın eğitim sürecinin devamı olduğunu düşünmelerini istiyorum" dedi.
Avcı, "Bütün çocuklarımıza ve öğretmenlerimize hayırlı, sağlıklı, mutlu bir tatil dönemi diliyorum. Güzelce dinlensinler. Bu arada kitap da okusunlar. Öğretmenlerimizin hizmet içi eğitimler nedeni ile çalışmaları devam ediyor ama dinlenmeye de inşallah fırsat bulacaklar. Tekrar bütün eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.
Bakan Avcı, eğitimde yaptıkları düzenlemeler nedeni ile bazı okullarda ve sınıflarda yerleşim sıkıntılarının yaşandığını ifade ederek, "Öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, okul yöneticilerimiz bunları olağan üstü bir olgunlukla ve sabırla ve beceri ile çözüme kavuşturdular" diye konuştu.
Avcı, çocukların iyi bir tatil geçirmeleri için velilerinden anlayış ve destek beklediklerini kaydetti.
Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı İlkokulu’nda kurulan kütüphanenin açılışını da yapan Bakan Avcı, kütüphanenin hayırlı olması temennisinde bulundu. Öğrenci velileri ve öğrencilerle kısa süre sohbet eden Bakan Avcı, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.