BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bakan Albayrak'tan çok sert tepki! Bunu yapanı gömeriz

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, PKK'lı teröristlerin cenazesine katılan HDP'li vekillere çok sert tepki gösterdi. Albayrak, ''bu bayrağı yakanı gömeriz'' dedi.

Abone ol

PKK'lı teröristlerin cenazesine katılan HDP'li vekillere de tepki gösteren Bakan Berat Albayrak, 'Bu bayrağı yakanı gömeriz biz' ifadesini kullandı.

Bakan Albayrak, AK Parti Düzköy 6. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Bütün 80 milyonu kucaklayacak ve bu ülkenin bekasını tehdit eden tüm bu sorunları ve tuzakları ifşa edecek bir dille 80 milyonu birleştirecek bir siyaset yapmak zorundayız. Çünkü bunu bizden başka gören, anlayan ve bu siyasetin hayati siyaset olduğunun farkında olan maalesef kimse yok, başka kadro yok. Meclis'te görüyoruz, sokakta görüyoruz. Siyasetin zuhur ettiği alanlarda görüyoruz.

BU BAYRAĞI YAKANI GÖMERİZ

Konu mevzubahis vatansa yekvücut olunması gereken dönemde bir de bakıyorsunuz adam terörist cenazesinde. Arkadaş sen o zaman teröristle yan yana yürüyorsan terör örgütünün yandaşısın. Öyle değil mi? Sen benim şehidimin cenazesine değil, teröristin cenazesine gidiyorsan sen onunla yandaşsın. Bu ülkenin birliği, beraberliği, bekası, Mustafa Kemal Atatürk'ü ağzına alma, ismini ağzına alma, bu bayrağı ağzına alma. Adam bu bayrağı yakıyor. Bu bayrağı yakanı gömeriz biz, gömeriz. Sen bununla nasıl yan yana yürürsün?" dedi.