BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.434,72
HABER /  DÜNYA

Bahşiş için ölümü göze aldılar

Adana’da kuaförden çıkan gelin arabasının üzerine atlayıp bahşiş isteyen çocuklar, görenlerin yüreğini ağzına getirdi.<br/>Edinilen bilgiye ...

Abone ol

Adana’da kuaförden çıkan gelin arabasının üzerine atlayıp bahşiş isteyen çocuklar, görenlerin yüreğini ağzına getirdi.
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi bağlı Reşatbey Mahallesinde meydana geldi. Kuaförden çıkan gelin arabasını bekleyen çocuklar damattan bahşiş olmak için kırmızı ışıkta duran otomobilin ön kaputunun üzerine atlayarak para istedi. Yaşları 8 ile 15 arasında değişen çocukların bir kısmı aracın üzerine atlarken diğer çocuklar her iki kapının yanına gelerek damat ve sadıçlardan para istedi. Ancak sadıç ve damat para vermeyince çocukları "arabaya zarar" veririz diyerek tehdit etti. Yeşil ışık yanmasına rağmen çocuklar otomobilin üzerinden inmeyerek ölümüne bahşiş istedi. Bu arada, arkadan gelen araçlarda otomobil hareket edemediği için korna çaldı. Buna rağmen çocuklar otomobilin üzerinden inmedi. Damat otomobili biraz hareketlendirmesine rağmen çocuklar yine de aracın üzerinden inmedi.

BAHŞİŞÇİLERİ KOVALADI
Bunun üzerine sadıç otomobilden inerek çocukları kovaladı. Kaçan çocuklar otomobil tam hareket ettiği anda tekrar otomobilin üzerine ölümüne atlayarak gitmesini engelledi. Çocuklar bu arada kendilerini görüntüleyen basın mensuplarını da tehdit etti. Çocuklar hareket halindeki otomobilin üzerine binerek para istemeye devam etti. Sadıç tekrar otomobilden inerek çocukları otomobilin üzerinden uzaklaştırdı. Bu arada, çocuklar kaçarken yoldan geçen araçların altında kalma tehlikesi geçirdi. Bu anlar kameraya saniye saniye yansıdı.
(İHA)