BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,76
ALTIN 2.438,81
HABER /  DÜNYA

Pırlanta hırsızı kamerada

Kapalıçarşı’daki bir kuyumcuya giren bir kişi 1 parça 3 karat pırlantayı el çabukluğu ile çaldı. Soygun, güvenlik kamerası tarafından kayded...

Abone ol

Kapalıçarşı’daki bir kuyumcuya giren bir kişi 1 parça 3 karat pırlantayı el çabukluğu ile çaldı. Soygun, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Edinilen bilgilere göre, Nikolay Nikolaveyich K., Kapalıçarşı’ya gelerek bir kuyumcu dükkanına girdi. Kuyumcuya 3 karatlık imitasyon bir pırlanta göstererek başka pırlantalarla ilgili pazarlık yapmaya başladı. Eline aldığı 3 karatlık gerçek pırlantayı dükkan sahibinin bir anlık dikkatsizliğinden yararlanarak imitasyon pırlanta ile değiştirdi. Daha sonra dükkan sahibi kendisine geri verilen pırlantanın imitasyon olduğunu fark ederek bir karışıklık olduğunu söyleyerek gerçeğini istedi. Nikolay Nikolayeviç K., gerçek pırlantayı verdiğini iddia etti. Dükkan sahibi, bu durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen Güven Timi ekipleri kamera görüntülerini inceledi. Kamera görüntülerini inceleyen Güven Timleri şahsın şüpheli bir şekilde elini ağzına götürdüğünü fark etti. Daha sonra Nikolay Nikolaveyich K.’yı gözaltına alarak Beyazıt Polis Merkezi Amirliği’ne götürdü. Yakalanan şahsın kuyumcuda pırlantayı yuttuğu iddia edildi.
(İHA)