BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.511,95
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'ye göre 8 rakamının sırrı!

Matemaktiksel hesaplarıyla espri konusu olan MHP lideri Bahçeli'den yeni bir yorum. Erdoğan'ın konuşmaları 8 sayısına benziyor.

Abone ol

İlginç bir matematik hesabıyla nasıl iktidar olacaklarının formülünü açıklayan MHP lideri Devlet Bahçeli'nden yeni bir matematiksel açıklama geldi. Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarını 8 sayısına benzeten Bahçeli, "Tüm konuşmaları bir yerde başlayıp aynı yere dönüyor, çelişkili ve kafası karışık" dedi.

Partisinin mitingleri için Ankara'dan karayoluyla yola çıkan Bahçeli, yolda basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Gazetecilerle bir süre sohbet eden Bahçeli, bir gazetecinin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinglerdeki konuşmalarını anımsatarak, değerlendirmesini sorması üzerine, eline bir kağıt alarak, birkaç tane sekiz rakamı çizdi.

Başbakan'ın konuşmasının sekiz rakamı gibi bir yerden başlayarak dönüp dolaşıp aynı yerde geldiğini belirten Bahçeli, ''Tüm konuşmaları bir yerde başlayıp aynı yere dönüyor. Konuşmalarında tamamen çelişki var. Kafası karışmış durumda'' dedi.

SEKİZ SADECE ŞOFÖR EĞİTİMİNE YARAR

Sekiz rakamının sadece şoför eğitimi konusunda işe yaradığını anlatan Bahçeli, ''Eğer araba kullanmaya yeni başlayan bir kişi sekiz rakamı gibi manevra yaparsa sürücülüğünü geliştirir'' diye konuştu.