BIST 10.755
DOLAR 32,24
EURO 34,88
ALTIN 2.424,88
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'nin yüzüğünün sırrı!

Dün basın mensuplarıyla buluşan MHP Lideri Bahçeli, parmağındaki yüzüğün sırrını anlattı...

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli, geleneksel hale getirdiği yıllık kahvaltılı basın toplantısını dün gerçekleştirdi. Bahçeli parmağındaki yüzüğün sırrını basın mensuplarıyla paylaştı:

Milliyet'ten Fikret Bila'nın izlenimleri şöyle:

- Rahat bir ortamda soru-cevap biçimindeki basın toplantısında değişik bir Bahçeli profili gördük. Gazetecilerle sıcak bir diyalog içinde şakalaşan, soruları cevaplarken arasına espri katmayı unutmayan, televizyon dizilerinden, parmağındaki yüzüğü nasıl dizayn ettiğinden söz eden, yüzüğüyle objektiflere poz veren, her MHP’linin nasıl 24 oy toplayacağını matematikle izah eden, twitter’dan söz eden, güler yüzlü bir Bahçeli gördük.

Yüzüğün sırrı

Bahçeli, meslektaşlarımızın sorusu üzerine parmağındaki yüzüğü nasıl dizayn ettiğini anlatırken, elini yüzüne götürerek foto muhabiri arkadaşlara görüntü verdi. Bahçeli, yüzüğünün sırrını açıklarken, “Yüzüğün bir yanında Selçuklu, diğer yanında Osmanlı ve üzerinde de Türkiye Cumhuriyeti var. Dizaynını birlikte yaptık” dedi ve gülerek ekledi:

“Yüzüğün reklamını bu kadar yapmak doğru mu, onu da bilmiyorum ama, arkadaşlara gösterelim.”

twitter’ın şifresi bende

Bahçeli, twitter’ın çok yaygın bir sosyal paylaşım sitesi olduğunu, toplumun her kesimiyle iletişim kurabilmek için bu teknolojiden de yararlanmak istediğini ve bu nedenle katıldığını belirtti. “Mesajları kim yazıyor, danışmanlarınız mı?” diye sorunca da, “Hayır” dedi, gülerek devam etti:

“Ben yazıyorum. Şifrem bende, başkasında yok. Başkaları yaptı diye özenip de twitter’a girmiş değilim, biraz gecikmeli de olsa teknolojiden yararlanmanın faydalı olacağını düşündük.”