BIST 9.878
DOLAR 32,54
EURO 34,96
ALTIN 2.456,28
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli'nin 'Kerkük' mesajına fotoğraflı yanıt

Devlet Bahçeli'nin Barzani'nin referandumu ile ilgili olarak, "En az beş bin ülkücü gönüllü, Kerkük'te birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir.'' sözüne İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Deniz Güzelay'dan cevap geldi.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Barzani'nin referandumu ile ilgili olarak, "En az beş bin ülkücü gönüllü, başta Kerkük olmak üzere, Türkmenlerin yaşadığı Türk kentlerindeki varlık, birlik ve dirlik mücadelesine katılmak üzere hazır beklemektedir. Türkmenler sahipsiz ve yalnız değildir, acı verici etnik soykırıma, vatansızlığa da asla terk edilmeyeceklerdir. Kararımız kesin, duruşumuz net, sözümüz senettir" ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Deniz Güzelay, elinde kalaşnikofla çektirdiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

OTOMATİK SİLAHLA POZ VERDİ

Fotoğrafta, arkalarında MHP flamasının göründüğü Güzelay ve Kağıthane Ülkü Ocakları Başkanı Engin Kayacık'ın, ellerinde birer otomatik silahla poz verdiği görülüyor.


''5000 ÜLKÜCÜ HAZIR''

Instagram'da paylaşılan fotoğrafın açıklama metninde şu ifadeler yer aldı: "Türklüğün yaşaması, bekasının güvenceye alınması, Türkmen yurtlarının üzerindeki kabus bulutunun dağıtılması hususunda her mihneti, her meşakkati, her çileyi göze aldığımız bilinmeli, herkes hesabını buna göre yapmalıdır".. 5000 Ülkücü KERKÜK'e gitmek için hazırdır..”