BIST 10.078
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.411,45
HABER /  GÜNCEL

Bahçelievlerde başkana teşekkür

Bahçelievler Belediyesi ve BEM-BİR-SEN arasında, Sosyal Denge Sözleşmesinin 2.si törenle imzalandı.

Abone ol

Bahçelievler Belediyesi ve BEM-BİR-SEN arasında, Bahçelievler Belediyesinde çalışan 267 devlet memurunu kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesinin 2.si törenle imzaladı.

Bahçelievler Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde imzalanan sözleşmeye Bahçelievler Belediyesi Belediye Başkanı Osman Develioğlu, 4 No’lu Şube Teşkilatlanma Sekreteri Özkan Bayrak, işyeri baş temsilcisi Fikret Akça, ilçe temsilcisi Ali Püskül katıldı. Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve belediye memurlarının katıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Osman Develioğlu: “Bahçelievler’imizde hizmetlerimizle halkımızın gönlünde, iz bırakacağız. Ama bunu çalışanlarımızla birlikte, güler yüzle ve sevgiyle gerçekleştireceğiz. Halkımıza layık olmak için herkesin özverili olmasını, ülkemizin gelişimi açısından geleceğimiz açısından önemli görüyoruz, biliyoruz. Sözleşme memurumuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BEM-BİR-SEN 4. No’lu şube Teşkilatlanma Sekreteri Özkan Bayrak “BEM-BİR-SEN olarak 1994 yılında Bahçelievler’de ilk kuruluşumuzu gerçekleştirdik. Ve bugün memurlarımızın ekonomik, sosyal, kültürel, haklarını, örnek gösterilecek bir anlayışla, Belediye Başkanımızla birlikte imza altına alıyoruz. Çalışanlarımız adına mutluluk duyuyoruz, Belediye Başkanımıza çalışanlarımız adına, halkımız adına teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bahçelievler Belediye Memurlarını kapsayan ve 1 yıl geçerli olacak sözleşme uyarınca memur personele çalıştıkları konuma göre maaşa ek olarak, 450YTL ile 700YTL arasında değişen miktarda ödeme yapılacak. Ayrıca yılda iki kez dini bayramlarda 500 YTL ve ilk kez sosyal denge sözleşmesine ilave edilen madde ile memur personelin eğitim gören çocuklarına, eğitim seviyesine göre, İlkokul öğrencilerine 150YTL, Lise öğrencilerine 200 YTL ve Üniversite öğrencilerine 250 YTL olmak üzere yılda bir kez de eğitim yardımı verileceği bildirildi…

Öte yandan Başkan Osman Develioğlu’na memurlara yaptığı ekonomik katkı nedeniyle BEM-BİR-SEN adına, 4 No’lu Şube Teşkilatlanma Sekreteri Özkan Bayrak ve işyeri baş temsilcisi Fikret Akça tarafından çiçek ve teşekkür plaketi verildi.