BIST 9.692
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.496,52
HABER /  DÜNYA

Bahçeli’den taziye mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevzat Kösoğlu’nun vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. <br/>MHp Genel Başkanı B...

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Nevzat Kösoğlu’nun vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
MHp Genel Başkanı Bahçeli, mesajında, ömrünü Türk milletine adayan, varlığını Türk milliyetçiliğinin gelişmesine hasreden; yazar, düşünür ve siyaset adamı Nevzat Kösoğlu’nun vefatından çok büyük bir üzüntü duyduğunu belirterek, “Şurası tartışmasızdır ki, Merhum Kösoğlu Türk düşünce ve fikir hayatının saygın isimlerinden birisi olarak her zaman takdir ve hasretle anılacak, çağımızın yüz akı mütefekkirlerinden birisi olarak milli vicdanlarda yaşayacaktır” dedi.
Merhum Kösoğlu’nun; eserleriyle, çalışmalarıyla ve sözleriyle Türk milliyetçiliğine yeni ufuklar açmaya çalıştığını, yeni bakış açıları getirmeyi amaçladığını ve bunlara ilave olarak geçmişi ustaca yorumladığını vurgulayan Bahçeli, şunları dedi:
“Bu düşüncelerle ebediyete göçmesiyle hepimizi hüzne boğan Merhum Kösoğlu’na Cenab-ı Allah’tan sonsuz rahmet diliyorum. Muhterem ailesine, tüm sevenlerine ve camiamıza başsağlığı temenni ediyorum.”
(İHA)