BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.436,02
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den tam isabet derbi yorumu

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Beşiktaş- Fenerbahçe derbisiyle ilgili tahmini tuttu! Bahçeli, her iki takım için berabere kalsınlar değerlendirmesinde bulunmuş, üstü kapalı da olsa Fenerbahçe'nin lig için gerekli olduğunu ima etmişti.

Abone ol

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin derbide istediği oldu. Bahçeli, Beşiktaş- Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak berabere kalmalarını tavsiye etmiş, küme düşme hattına yaklaşan Fenerbahçe için Beşiktaş'a "Diz çöktü şuna bir de biz vuralım" yaklaşımının yakışmayacağını söylemişti.

Beşiktaş- Fenerbahçe derbisi son yıların en heyecanlı derbisi oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını 3-0 önde bitiren Beşiktaş, Fenerbahçe'nin üst üste kaydettiği gollerle neye uğradığını şaşırdı. Karşılaşma Fenerbahçe'nir ikinci yarıda kaydettiği 3 golle berabere sona erdi.

BAHÇELİ: BERABERE KALSINLAR

Nefes kesen derbi sonunda tarafların soyunma odalarına 3-3'lük skorla gitmeleri MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz hafta gazetecilere yaptığı derbi değerlendirmesini akıllara getirdi. 

Derbiyle ilgili düşüncelerini soran gazetecilere Bahçeli, berabere kalmalarını tavsiye ederek "Yenilirse Beşiktaş'a ayıp olur, yenerse Fenerbahçe farklı düşünmeye başlar. 'Sen de ol ben de ol beraber olalım' derse berabere kalmalarında fayda var. Fenerbahçe diz çöktü şuna bir de biz vuralım... Bu Beşiktaş'a yakışmaz. Kartallar yüksekten uçar." ifadesini kullanmıştı.