BIST 9.715
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.429,75
SPOR

Ali Koç ile Fikret Orman derbi öncesi bir araya geldi

Bugün saat 21:0'de Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde Fikret Orman ve Ali Koç önemli mesajlar verdi. Ali Koç, stat konusu açılınca eski başkanlardan Aziz Yıldırım'dan övgüyle bahsetti.

Spor Toto Süper Lig'in 23'üncü haftasında bugün saat 21:0'de Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde iki kulübün başkanları bir araya geldi. Karşılaşmanın oynanacağı Vodafone Park'ta bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, BJK ve FBTV ortak yayınında konuştular.

''KAZANMAYA GELDİK'' İlk olarak söz alan Ali Koç, "Biz buraya kazanmaya geldik ama bu bizim birbirimize olan sevgi ve saygımızı etkilemeyecek. Biz dostluk mesajı vermek istiyoruz" dedi.

Söze deplasman takımının başkanı olan Ali Koç başlarken şu ifadeleri kullandı;

''Hem başkana hem size ev sahipliği için teşekkür ederiz. Bu başkasının fikriydi ama başkana sordum. Bu bir ilk. Gelecek açısından da umarım örnek teşkil eder. Ebedi dostluk diyorsak böyle olmalı. Şiddet, nefret fayda sağlamıyor.Kendi kanallarımız var orada yapalım dedim. Bu akşam kazanmaya geldik, Allah'ın izniyle de kazanacağız. Lefter dediğiniz de akla en güzel şeyler geliyor. Türk futbolundaki saygı ve sevgiyi en güzel gösteren insanlardan biridir. Bence adının verilmesi geç oldu. Keşke adı verildiği sezonda daha güzel bir sezon geçirebilseydik.

Sitene Ekle