BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.487,47
POLİTİKA

Erdoğan'dan parti kurmayı düşünen Gül ve Davutoğlu'na gönderme

YOZGAT'taki yerel seçim mitinginde konuşan Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden yeni parti arayışındakilere göndermede bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleri için mitinglere devam ediyor. Bugün Yozgat’ta konuşan Erdoğan, 'yeni parti' iddiaları ile gündeme gelen AK Parti'nin eski ağır topları Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'na dokundurdu.

Erdoğan isim vermeden "AK Parti çatısını beğenmeyip başka mecralar arayanlar var" dedi. 

Halka hitap eden Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Yozgat, Kırıkkale'den Ankara'ya, Kayseri'den İstanbul'a kadar tüm Türkiye'de yaşayan bir şehirdir. Gidin Avusturya'yı Yozgat'ı Türkiye'nin en büyük şehri sanırlar. Pek çok Avrupa ülkesinde yüzbin Yozgatlılar hayatlarını sürdürüyor.

ÇATIYI BEĞENMİYORLAR

-Yozgat'a 12 katrilyon lira yatırım yaptık. Yozgatlı kardeşlerimiz Yozgat'a sahip çıkmalı. AK Parti çatısını beğenmeyip başka mecralar arayanlar var.  31 Mart'tan sonra Yozgat için yepyeni bir dönemi başlatmaya hazır mıyız?

YOZGAT'A MÜJDE

-Yeni dönemin ilk müjdesini veriyorum. Askeri eğitim birliklerinden ilkinin yeri Yozgat olacak.

KÜRDİSTAN ELEŞTİRİSİ

-"Kürdistan'a HDP'ye, batıda da AK Parti'ye-MHP'ye kaybettireceğiz" diyor. Ahlaksıza bakın ya. Ülkemizi bölemeyeceksiniz, 31 Mart'ta da cevabı en güzel şekilde alacaksınız. Biz Kürt kardeşlerimize muhabbetimizi koruruz. Ama ülkemizi bölmeye çalışanlara yüz vermeyiz. Çukurlar açtılar, onları gömdük. Şimdi "Kayyum atanan yerleri geri alacağız" diyorlar. Devletin bu belediyelere verdiği imkanları Kandil'e gönderecek olursanız, biz yine beklemeden kayyumu atarız. Zillet ittifakına destek verenlere karşı tavrımız açıktır". 

Sitene Ekle