BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,93
ALTIN 2.434,92
HABER /  GÜNCEL

Bahçeli'den Gül'e tepki! Özeleştiri yapacak cesareti...

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Abdullah Gül'ün dış politikaya yönelik sözlerine tepki gösterdi. Bahçeli ''özeleştiri yapacak cesareti göster'' açıklamasında bulundu.

Abone ol

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, özel bir üniversitede geçen günlerde düzenlenen "Diplomat Okulu" programının açılışında dış politika konusundaki fikirlerini öğrencilerle paylaşmıştı.

Avrupa'da bazı liderlerin sorun çıkarmak için elinden geleni yaptığını belirten Gül, güçlü diplomasiden yana olunması gerektiği ve dış politikanın güçlü olması için insanın önce evinin düzenli olması gerektiğini ve güçlü bir dış politikanın bununla mümkün olduğunu söylemişti.

GÜL'ÜN SÖZLERİNE TEPKİ GÖSTERDİ

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Gül'ün bu sözlerine tepki gösterdi. Dış politikanın güçlü olması için içerinin düzenli olması gerektiğini söyleyen Gül'e cevap veren MHP Lideri, geçmişi hatırlattı.

"AKSİNİ İNKAR EDEN VARSA..."

Gül'ün "Dış politikanın güçlü olması için insanın önce evinin düzenli olması gerekir." sözlerini hatırlatan MHP Lideri, "Evimiz hamd olsun düzenlidir, aksini inkar eden varsa geçmişteki günahlarını affettirmek için özeleştiri yapacak cesareti göstermelidir." diye konuştu.