BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.325,97
HABER /  SPOR

Bahçeli'den Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi bomba yorum

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Pazartesi günü Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbiyle ilgili ''Beşiktaş yenilirse ayıp olur. Yenerse de Fenerbahçe farklı düşünmeye başlar. 'Fenerbahçe diz çöktü, şuna bir de biz vuralım' yaklaşımı Beşiktaş'a yakışmaz.'' dedi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 23.haftasında oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi nefesler tutuldu taraftarlar Pazartesi gününü iple çekmeye başladı. Küme düşme hattından kurtulmak isteyen Fenerbahçe, Beşiktaş'ı yenip derin bir nefes almak isteyecek. Beşiktaş ise zirve takibini sürdürmek için ezeli rakibini eli boş göndermenin hesaplarını yaparken koyu bir Beşiktaş taraftarı olan MHP Lideri Devlet Bahçeli'den derbiyle ilgili yorum geldi.

''ŞUNA DA BİZ VURALIM YAKLAŞIMI YAKIŞMAZ''
Pazartesi günü Vodafone Arena'da oynanacak derbiyi yorumlayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin berabere kalmasını tavsiye ederim. Beşiktaş yenilirse ayıp olur. Yenerse de Fenerbahçe farklı düşünmeye başlar. 'Fenerbahçe diz çöktü, şuna bir de biz vuralım' yaklaşımı Beşiktaş'a yakışmaz. Kartallar yüksek uçar." ifadelerini kullandı.

''ÇARŞI BEŞİKTAŞ'IN RUHUDUR''
“Benim bir tane Ford Mustang’im var. Plakası 06 BJK 001.'' diyen Bahçeli, ''İstanbul’da Beşiktaş’taki seçim çalışmasına onunla gideceğim, eğer fırsat bulursak. Çarşı, Beşiktaş’ın ruhudur. Bizim tabirimizle delikanlı çocuklardır” şeklinde konuştu.