BIST 10.173
DOLAR 32,26
EURO 34,96
ALTIN 2.447,68
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli'den AK Parti'ye yaylım ateş!

MHP lideri Bahçeli, AK Parti'nin statyumlarda yapılan kongrelerinde devletin imkanlarının kullanıldığını iddia etti.

Abone ol
MHP lideri Devlet Bahçeli, AK Parti'nin statlarda yapılan il kongrelerinde devletin imkanının kullanıldığını iddia etti. Partisinin İstanbul İl Kongresine'de gönderdiği mesajda hükümeti eleştiren Bahçeli, terör örgütünün devlete meydan okuduğunu ayrılma rüyaları gördüklerini söyledi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin partisinin İstanbul İl Kongresi'nde okunan mesajının hedefinde, AK Parti il kongreleri vardı.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Balyoz Planı' davası kapsamında tutuklu yargılanan MHP Milletvekili Engin Alan'ın da bir mesaj gönderdiği İstanbul İl Kongresi'ne mesajla katıldı.
 
Bahçeli, BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen 9. Olağan Kongreye gönderdiği mesajında, isim vermeden AK Parti'nin il kongrelerine gönderme yaptı. 
 
''Birileri, varsın statlarda kongre düzenlesin, Arena'da şovlar yapsın. Varsın siyaseti konser gösterisine, seyirlik eğlenceye ve futbol müsabakasına çevirsin. Varsın tribünleri taşımayla doldursun, devletin imkanlarını parti çalışmalarına peşkeş çeksin" diyen Bahçeli şunları söyledi:
 
Bunların hiçbirine aldırmayınız, hiçbirine aldanmayınız, hiçbirine takılmayınız. Zira bindirilmiş kıtaların, seferber edilmiş kaynakların ve dağıtılan ulufelerin sizlerin adanmışlığıyla başa çıkması söz konusu bile olmayacaktır.
 
Kuru kalabalıklar, heyecansız yığınlar ve görevli alkışçılar bu kongre salonundaki milliyetçi ruhun yanından bile geçemeyecektir.
 
Bizim amacımızın, uyumsuz, bağlantısız ve ayarsız çokluk değil, inanç ve ülküde buluşan erdemli kalite olduğunu sizler en iyi şekilde ispat ettiniz ve halen de iftihar edilecek bir biçimde etmeye devam ediyorsunuz.''

"BÖLÜCÜLÜK GÜÇLENMEKTE"

Mesajında terör örgütünün devlete meydan okumaya devam ettiğini, bölücülüğün giderek güçlendiğini ifade eden Bahçeli, isyan ve başkaldırmaya yönelik eylemlerin gittikçe arttığını söyledi. Bahçeli şunları ifade etti:

"Türkiye'nin önünde çetin günler, çetrefilli hadiseler, çıkmaz sokaklar duruyor. Bölücülüğün dip akıntısı güçlenmekte, ayrılma rüyası görenler iyice küstahlaşmaktadır. Millete ve devlete meydan okumalar sıklaşmakta ve sıradanlaşmakta, isyan ve başkaldırmaya dönük eylemler gittikçe alenileşmektedir. Terör baronları, bölücülük azmanları iktidar yardım ve yataklığında sürekli güç devşirmekte, sürekli mesafe kaydetmektedir. Türk milletinin kanı dökülmekte, anaların gözyaşı oluk oluk akmaktadır.